Τρόποι Αποστολής

Η Αποστολή των προιόντων γίνεται με courier ACS, με ΕΛΤΑ η Μεταφορική).

Τα έξοδα αποστολής  επιβαρύνουν τους πελάτες οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος πριν απο την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας και τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό κόστος της παραγγελίας τους.

Σημειώστε πως για τα υφάσματα τα χαλιά τις μοκέτες και τα κουρτινόξυλα η αποστολή γίνεται  με μεταφορική εταιρεία αντί ACS.Η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η με πιστωτική κάρτα.

Ενδεικτικά χρεώσεις με αποστολή courrier:

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:                        Βάρος έως 5 kg    3,33 €
  • ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΗΣΙΑ: Βάρος έως 5 kg    5,34 €
  • ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ:                           Βάρος έως 5 kg    19,50 €

Για αντικείμενα που ξεπερνούν τα 10kg και πάνω συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5-15 ευρώ ανάλογα απο τον όγκο του δέματος και το πρακτορείο, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό σε μία απο τις συμβεβλημένες τράπεζες ή εξόφληση με πιστωτική κάρτα πριν την αποστολή του προιόντος. (δείτε Τρόποι Πληρωμής).

Για ορισμένες περιοχές που η αποστολή των προιόντων δεν είναι εφικτή μέσω courier (π.χ. δυσπρόσιτη περιοχή) τότε η αποστολή θα γίνεται μέσω ΕΛΤΑ. Σε περίπτωση μεγάλου όγκου η βάρους του πακέτου,όπου η παράδοσή του με courier δεν είναι δυνατή θα γίνεται χρήση ΕΛΤΑ η Πρακτορείου Μεταφορών. Η μεταφορά με συμβατική μεταφορική εταιρεία αφορά την αποστολή της παραγγελίας στην πρωτεύουσα του νομού της κατοικίας του αγοραστή και την παραλαβή της απο τον ίδιο απο την αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας.

Σε περίπτωση αντικαταβολής, εκτός του κόστους των μεταφορικών, θα υπάρχει και μία επιπλέον επιβάρυνση στο σύνολο της παραγγελίας στην courier που θα  παραδώσει το δέμα και η οποία θα είναι 4,00 € για όλη την Ελλάδα. Η αντικαταβολή δεν ισχύει σε περίπτωση επιλογής τρόπου αποστολής με συμβατική μεταφορική εταιρεία.

Για αγορές οποιονδήποτε προιόντων κόστους 100,00 € και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.