Επιστροφές & Ακυρώσεις

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προιόντων γίνονται δεκτές εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσής τους. Εξαιρείται η κατηγορία των υφασμάτων και των μοκετών των οποίων τα προιόντα έχουν υποστεί επεξεργασία βάση επιθυμητής διάστασης καθώς επίσης και η κατηγορία της Ταπετσαρίας.Για όλα τα παραπάνω (δηλ.υφάσματα,μοκέτες και Ταπετσαρίες) ζητήστε μας δείγμα γιατί  η φωτογραφία του προιόντος μπορεί να έχει κάποια απόκλιση απο το ίδιο το προιόν.Τα προιόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί, να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση και να συνοδεύεται απαραίτητα με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.Στην συσκευασία επιπρόσθετα τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας εξηγείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα εφόσον το προιόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.Η εταρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή εάν δεν έχουν τηρηθεί ολοι οι παραπάνω όροι και να επιστρέψει το προιόν στον πελάτη με έξοδα που επιβαρύνουν τον ίδιο.

Πριν την επιστροφή του προιόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (2310 676127) ή μέσω email (info@stuffhome.gr) εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και γίνεται με όποιον τρόπο επιλέξει ο ίδιος (courier η Ταχυδρομείο).
 

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις εξής περιπτώσεις

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία,κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί 'Ακύρωση'.Κάνοντας 'κλίκ' σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

Εάν η ηλεκτρονική παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν έχει ακόμα αποσταλεί το προιόν  μπορείτε να καλέσετε στο 2310 676127 η να επικοινωνήσετε μέσω e-mail (info@stuffhome.gr) για την ακύρωσή της.

Εάν το προιόν έχει ήδη αποσταλεί καλέστε μας στο 2310 676127 η επικοινωνήστε στο info@stuffhome.gr εξηγώντας τον λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας.Ενας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.