Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας:

 • με κατάθεση μετρητών σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 395/625736-40
ΙΒΑΝ:GR5801103950000039562573640
 

EUROBANK 0026-0376-65-0100157041
IBAN GR9102603760000650100157041
 
 

 • μέσω πιστωτικών καρτών με on-line πληρωμή. Υποστηρίζονται οι παρακάτω κάρτες:
  VisaVisa ElectronMasterCardWebBuy

  Όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για τις πληρωμές σας στο stuffhome.gr, έχετε την δυνατότητα εξόφλησης μέσω άτοκων δόσεων:
 •           2 Ατοκες για αγορές από 30 € και πάνω

                    3 ή 4 Ατοκες για αγορές από 100 € και πάνω 

 • Η συναλλαγή γίνεται με απόλυτα ασφαλή τρόπο SSL 128 bit.Κάθε φορά που συνδέεστε με την υπηρεσία Winbank Internet όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστής σας και τα συστήματα της τράπεζας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bit που αυτή την στιγμή είναι η μεγαλύτερη δυνατή κρυπτογράφηση.  

          Verified by VISA & MasterCard SecureCode 2 νέες Υπηρεσίες απο την Visa & MasterCard.

 • Εξασφαλίζει την πιστοποίηση του πληρωτή μέσω του πρωτοκόλλου 3D-Secure ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο  χρήσης της κάρτας απο τον μη κάτοχο της κατά την διάρκεια μιας online συναλλαγής με ένα e-shop.Mόλις ενεργοποιήσετε την κάρτα σας για μια online πληρωμή η κάρτα σας θα αναγνωριστεί απο τα καταστήματα που υποστηρίζουν αυτή την υπηρεσία και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο απο τον εκδότη της κάρτας σας που θα σας ζητήσει να βάλετε τον κωδικό(password) της Visa Verified η της MasterCard.Mόλις εισάγετε τον κωδικό σας το σύστημα επιβεβαιώνει την ταυτότητά σας και ολοκληρώνει την συναλλαγή.Στα online e-shop που δεν υποστηρίζουν αυτές τις υπηρεσίες,οι κάρτες σας λειτουργούν σαν τις απλές κάρτες Visa η MasterCard

         To ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζει όλες τις προπληρωμένες κάρτες των τραπεζών που  

         δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στις προπληρωμένες κάρτες δεν ισχύουν οι άτοκες δόσεις.

 • Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις απο 1-1-2011 τα παραστατικά αξίας 1.500 ευρώ και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες(Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) θα πρέπει να εξωφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους: 1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Επιχείρησης

                        2. Χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας.

    

 

 •  μέσω Αντικαταβολής. Πληρώνετε τον υπάλληλο της εταιρείας courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στον χώρο σας (βλ.Τρόποι Αποστολής). Η παραγγελία σας επιβαρύνεται με το ποσό των 4 €. Σε παραγγελίες με αυξημένο όγκο,βάρος ή αξία καθώς και σε προιόντα που έχουν κοπεί στην επιθυμητή απο εσάς διάσταση δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής αλλά μπορείτε να επιλέξετε εξόφληση με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή του προιόντος.

 

 • με παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας χωρίς καμμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Δίνετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλαμβάνετε τα προιόντα που έχετε επιλέξει με την επίδειξη της Αστυνομικής σας Ταυτότητας.
 • Σε περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό παρακαλούμε αποστείλετε με fax 2310 676127 ή με e-mail (info@stuffhome.gr) το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο οποίο θα αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας.Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
 • Paypal. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην Paypal μπορείτε να δημιουργήσετε στο www.paypal.com τον ασφαλέστερο τρόπο πληρωμής σε όλο τον κόσμο.Ειναι δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.